Zekerheid van kwaliteit

We voorzien je aan de beste prijs/kwaliteit

Global zet door om strikte kwaliteits controleprocedures door te voeren en is voorzichtig in het goedkeuren van z’n leveranciers om zo de best mogelijke maatstaf te kunnen blijven hanteren. Het gebruik van een blacklist en nauwkeurig onderzoek doen, heeft ons in verleden vooruit geholpen om problemen te vermijden dat zich tot een voorbeeldig resultaat heeft geresulteerd. We kunnen terecht trots wijn op ons werk en op de leveranciers die we gekozen hebben om mee samen te werken, maar uiteraard niemand heeft het recht om zelfgenoegzaam te zijn of te worden.

Leveren in verschillende regios van de wereld als trader, weet Global heel goed dat kwaliteiten en graden varieren. Terwijl Global een strikte goedkeuringssysteem toepast met betrekking op leveranciers, kunnen er havens zijn waar we geen goedgekeurde leverancier ter beschikking hebben. Indien dit het geval is of er enige twijfel , zullen wij je steeds adviseren en bijstaan met info.

Als een onafhankelijke trader en broker zijnde, zijn wij steeds objectief zodoende we je ook adequaat kunnen vertegenwoordigen en adviseren, indien twijfachtige zaken zich zouden voor gedaan hebben.