Smeermiddelen

Levering van smeermiddelen

Bijkomend aan GVB’s bestaand wereldwijd bunkering network, kunnen we ook een uitgebreid dienst aanbieden op smeermiddelen, en dit ook op globale basis.  

LubeLubeLubeLube

We hebben veel connecties tot locale en regionale raffinages opdat je een veel goedkoper prijsofferte kan verkrijgen met een volledig zicht op de specificities van het product.  

  • Doordat we niet exclusief werken en daardoor niet verbonden zijn aan contracten, zijn we in de gelegenheid om de beschikbaarheid van smeermiddelen te maximaliseren. 
  • Doordat we prijzen kunnen vergelijken van verscheidene kleinere onafhankelijken die bestaande contracten hebben met de majors.
  • Gelijkwaardige kwaliteiten zijn zorgvuldig nagekeken tegenover de gevraagde graad met betrekking tot uitvoeringskenmerkingen als de uni/multi gradaties.

Global company'sDe levering van smeermiddelen is nog een voorbeeld van Globals’belofte om ervoor te zorgen dat we je een volledig geintegreerd pakket kunnen geven wereldwijd. Voor meer info of aanvragen, graag mail naar lubes@gvbgroup.net. lubes@gvbgroup.net